Feb 18, 2015

What's up semester break!?

Can't believe that semester break is almost over! Bila dah nak habis cuti semester ni, mula la gelabah nak buat semua benda. Contohnya layan drama korea sampai 3-4 pagi pastu bangun lambat >_< takpun, tengok semua drama yang ada kat tv, Teman Lelaki Upahan misalnya... Sape nak jadi teman lelaki upahan saya? KAH!

Selama cuti sebulan ni, berapa kali je keluar. Yeah, I know.. I'm kinda boring person. Lagipun tengah pokai, tak syok nak travel. Maka mereput la dekat rumah tengok gambar orang travel sana sini... Tsk tsk tsk ;( *I need to start preparing my bucket list so that my life will not be this kinda boring anymore. CHALLENGE ACCEPTED!

The only day keluar hangout dengan kawan-kawan is on my birthday! Hari lain pun keluar jugak, keluar ambik adik sekolah, bawak aqiel pusing-pusing naik kereta, beli barang and etc. Kakak mithali sangat~~~ *nampak tak cuba nak cakap anis ni takde lah lifeless sangat >_<

During my birthday: We dine at Manhattan Fish Market

It is a great day, indeed! After meeting my friends, I returned home and that night, my mom's best friend invite me and my family to have makan-makan sempena my birthday. Thank you Aunty Ma for bihun sup, it was delicious :D 

And I got birthday kiss too :*

Malam esok nye pulak, umi anis buat BBQ, sempena opening carwash yang umi anis usahakan bersama few partners and also to celebrate my birthday! I didn't expect that my mom's friends (her business partners) actually prepared a surprise for me! It was wonderful and definitely a memorable night ^_^

Aqiel sibuk nak tiup lilin jugak!


Siap dapat bunga lagi! Seriously tak sangka ;)

Thank you for the chocolates and flowers! ^_^

Alhamdulillah for everything, thank you dear Allah for granting me such a nice people around me. One more thing that I should be thankful is to get PNG: 3.9 for the first semester exam! Alhamdulillah... :)

Sebab anis jarang keluar masa cuti kali ni, anis banyak habiskan masa anis dengan baca buku/novel. Tapi berjaya habiskan tiga buku je, and currently I'm reading Moriarty by John Gardner. 


Dah lama aim nak beli buku Catatan MatLuthfi, luckily dapat beli jugak masa keluar dengan kawan-kawan haritu. Kalau baca sehari pun dah boleh habis. Dalam dia colourful! Banyak gambar, quite intriguing! The Time Keeper by Mitch Albom pun best! Awal-awal cerita tu agak boring for me tapi ending dia best, tak rugi baca :) Sarkastik Cinta daripada Terfaktab ni tak yah cakap lah, memang awesome!

Just few days left until semester break is over. So, see ya!

Till then,
XOxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...