Mar 26, 2015

Cara mudah hilangkan bau badan!

Sekarang ni kan, anis tiap-tiap malam ada practice untuk English Drama. Before practice, kitorang akan berlari pusing satu dewan, then warm up vocal and everything. Serious peluh gila, baju siap boleh perah lagi >_< Then, bila dah start practice scene, mula la rasa macam takut kalau-kalau casts yang lain tak selesa dengan bau badan anis >_< Yelah, kita sendiri mana nak detect bau badan sendiri kan, but sometime yes we do smell our own sweat which is very eeeuw and turn down the mood. Fret not, Harum Soap is my saviour! Introduce to you, Harum Soap!



Harum Soap adalah sabun yang dirumus dari bahan bermutu tinggi seperti aqua, seaweed, apple stemcell, hexapeptide dan tawas. Ia melindungi anda terhadap bau keringat atau bau badan, sangat ampuh membasmi kuman (bakteria) penyebab bau badan. Ia juga dapat membasmi dan menghilangkan segala masalah pada kulit terutama gatal-gatal, kutu air dan penyakit kulit yang lain. 

Kelebihan Harum Soap:
- Efektif untuk menghilangkan bintik-bintik hitam
- Menghilangkan bekas luka dan jerawat
- Efektif untuk pemutihan kulit
- Menghilangkan gatal-gatal di badan
- Menghaluskan kulit
- Membantu melegakan penyakit ekzema dan psoriasis
- Mewangikan dan melembabkan kulit
- Mencerahkan ketiak, leher, kelengkang dan bahagian pelipat badan yang lain
- Sesuai untuk badan dan juga wajah
- Selamat digunakan dan tiada kesan sampingan

Testimoni:





Bau Harum Soap ni memang sangat-sangat wangi! Macam bau rose syrup. Because I'm staying at hostel, I keep my toiletries in my room. And guess what? My room smells like a garden full of red roses! Best sangat tau, balik dari kelas peluh-peluh sebab kejar bas, bila masuk bilik bau harum wangi... Tenang je rasa. Then, bila mandi guna sabun Harum Soap lagi la bertambah tenang rasa sebab badan bau wangi ^_^ Tapi satu je nak pesan, masa guna sabun ni, jangan guna bawah shower, nanti cepat habis. Bila dah basahkan badan, tutup jap shower, then sabun kat seluruh badan especially kawasan yang paling banyak berpeluh, biarkan 2-3 minit, then baru bilas. 

PROMOSI!

Beli dua kotak Harum Soap dengan harga RM100 sahaja! (np SM: RM55/kotak, SS: RM61/kotak). Dapatkan Harum Soap di:

HARUM SOAP PUBLISH

LEGACY SECRET TRADING

PESAN NENEK

atau mana-mana Facebook page Harum Soap yang lain.

Layari Youtube : HARUM SOAP
Instagram: @HARUMSOAP #HARUMSOAP

Till then,
XOxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...