May 27, 2015

Layan Movie sambil snacking Monster's Crazy Crunchy

Kalau layan movie tak sah kalau tak snacking. Dah jadi benda wajib kalau nak tengok movie mesti ada makanan. Kalau tak, mesti rasa hambar je kan... Tapi, korang snacking ape je masa tengok movie? Haa... ni anis ada benda baru nak introduce kat korang ni. Introduce to you Monster's Crazy Crunchy!!!

Monster's Crazy Crunchy (MCC) versi Rainbow
Tengok pun dah rasa terliur nak try kan. Ape tunggu lagi, jom la kita try! Cara nak sediakan MCC ni senang je. Korang rendam penutup dalam air panas, macam dalam gambar kat bawah ni selama 1 minit je.


Selepas 1 minit:



1 minite je pun rendam MCC ni, pastu coklat terus cair. Korang jangan risau tak cukup coklat sebab nye anis dah test dah, memang cukup coklat tu untuk satu jar bubble rice. Yang penting bubble rice memang banyak! Boleh kata padat jar ni dengan bubble rice. Walaupun padat dengan bubble rice, ianya tetap mudah digaul dengan coklat cair. Monster's Crazy Crunchy ni sedap dan rangup! Tak caye? Cuba la sendiri :D Korang boleh tengok testimoni orang yang dah try MCC ni dekat sini: www.instagram.com/crazycrunchyofficial

Kalau korang nak order, boleh hubungi: 
Hotline MCC: 013-889 0044 (whatsapp)
atau
www.crazycrunchy.com/pengedar

Okay la nak sambung makan Monster's Crazy Crunchy, nyums!


Till then,
XOxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...