Jul 30, 2014

L'oreal Paris White Perfect Total 10 giveaway

Assalamualaikum
Hi semua!

First of all, selamat hari raya maaf zahir dan batin! Hari tu, dekat instagram ada orang tanya anis pakai skin care ape... Buat masa sekarang ni, anis pakai Loreal Paris White Perfect Total 10! Baca review kat SINI. Memang anis suka sangat day cream ni. Sekarang ni, anis lebih yakin keluar rumah tanpa makeup, pakai cream ni pun dah cukup untuk kulit muka nampak segar :D Good news to all anisempoi readers! Anis nak bagi 10 botol (full-sized) Loreal Paris White Perfect Total 10 dekat korang yang bertuah! Cara nak menang senang je, korang click gambar bawah ni dulu (open in new tab) :


(click to win)

Bila dah bukak facebook page anis tu (anisempoi.com), korang cari post tentang giveaway ni. And then, korang comment dekat fb post tu tentang 5 perkara yang korang suka tentang bff korang. Jangan lupa tag bff korang tu ye. And then, bff korang kena reply balik comment korang tu dengan 5 perkara yang dia suka tentang korang. Senang kan! Giveaway ni akan tamat pada 10 Ogos 2014. Jom cepat2 join, rugi kalau tak join sebab produk ni memang betul2 awesome! Kalau korang tak sabar nak cuba, dapatkan sample kat SINI.

Good Luck!
XOxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...