Apr 10, 2014

Harum Malam baik untuk pulihkan masalah bau badan!

Assalamualaikum
^_^

Anis kan, paling tak suka bila berpeluh, sebab anis risau badan berbau... Eeeeuwww! Totop idong! Kalau pakai perfume, still tak boleh lawan bau badan... Hewhew... Selain mandi, pakai dedoran, pakai lotion yang wangi-wangi tu dan juga pakai perfume, anis juga mengamalkan pengambilan Harum Malam sebanyak dua kali sehari. Sebelum ni anis ada review produk Harum Malam (LINK), klik LINK untuk baca entry sebelum ni. Kali ni anis tak nak cerita panjang, just nak bagi testimoni sepanjang anis consume produk ni.

Testimoni : Kali ni dah masuk botol kedua anis consume Harum Malam ni. Dalam masa beberapa hari, anis perasan bau badan dah tak macam sebelum ni. Sekarang ni bila berpeluh especially bila buat kerja berat2 macam angkat barang berat, bau badan anis tetap wangi even berpeluh gila. Jadi, tak lah rasa tak selesa dan tak risau kowt2 orang sekeliling tak selesa dengan bau badan kita. Hehehe :D Satu lagi kesan yang anis dapat ialah masalah keputihan dah makin pulih. Yeay!

Antara kebaikan Harum Malam :

Sekarang ni, Harum Malam dah ada new packaging plus enhanced formula! Tapi korang kena hati-hati dengan produk tiruan. Kalau nak selamat, beli dengan authorized dealer. Sila rujuk laman facebook di akhir entry.


WEBSITE : www.harummalam.com

FACEBOOK : https://www.facebook.com/masalahwanita
https://www.facebook.com/LegacySecretTrading
https://www.facebook.com/Wanitaperfect
https://www.facebook.com/HarumMalamHQ

XOxo

3 comments:

  1. Anis, ramai jugak yang consume Harum Malam ni kan... setakat anis makan 1 botol tahan berapa lama?

    ReplyDelete
  2. kaaaaaaaaaan best kann harum malaam :) kita dpt ni for review jugak , sekali mak kitaa pun ckp this product quite famous nowsaday :)

    ReplyDelete
  3. hi.

    kat bawah botol tu ada tertulis tak "Malay Spices"?
    tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...